Sök
Stäng denna sökruta.

Hantering av personuppgifter

Senast uppdaterad 2021-05-14

Dina kontaktuppgifter och därmed personuppgifter är det mest värdefulla du kan dela med dig av. Då det ger oss möjligheten att ha kontakt. Det mest värdefulla du kan ge när du besöker denna webbplats ska också hanteras med ett stort ansvar från min sida.  

Jag, Emil Eriksson är ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter som frivilligt lämnas via  https://nagotkommunikation.se

Jag kan nås via mejladressen

Jag samlar in så lite information som möjligt

Min avsikt är att minimera den informations som samlas in om dig som besökare. Därför behövde du till exempel inte godkänna cookies när du första gången besökte sidan, därför att det helt enkelt inte finns några sådana som spårar ditt besök. 

Insamling av uppgifter

Mejlutskick

För dig som anmäler dig till att få mejlutskick sker dessa utskick via företaget MailerLite. Mejl kommer endast att börja skickas i och med att du lämnat din mejladress och bockat i “Jag godkänner Något kommunikations hantering av personuppgifter” och klickat på skicka. Du har därmed lämnat ditt samtycke till att motta Något kommunikations mejlutskick. 

Mejlen innehåller information, tips och funderingar men kan också innehålla reklam för egna tjänster. Eventuell reklam från samarbetspartners markeras alltid väl synligt. Din mejl kommer aldrig användas i andra syften eller säljas vidare. Du kan när du vill avregistrera dig från utskick. Din mejladress och historik om vilka mejl du fått kommer dock finnas kvar i MailerLite även om utskicken upphör. Vill du att din adress raderas helt och hållet kontakta mig.  

Kontaktformulär

För dig som vill komma i kontakt med Något kommunikation finns på webbsidan ett kontaktformulär. Det samlar in namn, företagsnamn, mejladress, och ditt meddelande som du själv fyller i. Den samlar också in datum och tid för när du fyllde i formuläret.

När du lämnat dina uppgifter och bockat i “Jag godkänner Något kommunikations hantering av mina personuppgifter” och klickat på skicka har du lämnat ditt samtycke till att Något kommunikation tar del av dina uppgifter samt kontaktar dig via mejl. 

Informationen från formuläret sparas i WordPress och verktyget Elementor som använts för att bygga webbsidan samt vidarebefordras till Något kommunikations mejl. Ingen utomstående har tillgång till denna information.

Information du lämnat används endast i syfte att kunna ta kontakt med dig som lämnat informationen. Din information kommer aldrig användas i andra syften eller säljas vidare. Informationen används endast för att svara på din aktuella förfrågan.

Informationen sparas max ett år från vår senaste kontakt.

Annonslänkar

I vissa fall väljer jag att lägga in så kallade annonslänkar (affiliatelänkar) till företag eller produkter. Detta innebär att om du klickar på en sådan länk och genomför ett köp så får jag en provision på försäljningen. 

Det innebär ingen merkostnad för dig, utan kan vara ett sätt att stödja mig och mitt företag. 

Jag är alltid noga med mitt val av länkar och tipsar endast om produkter eller tjänster som jag själv använder. Det företag som länkar går till kommer kunna se att ditt besök kommer från denna webbplats. 

Dina rättigheter

Du kan när som helst genom att kontakta Något kommunikation begära ut vilka uppgifter som finns sparade om dig som person. Samt dra tillbaka ditt samtycke. Därmed raderas den information som Något kommunikation har sparad om dig. 

Något kommunikation är också skyldig att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.